Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Wiccan Kitchen A Guide to Magical Cooking & Recipes

Okładka książki Wiccan Kitchen A Guide to Magical Cooking & Recipes

Szczegóły:

Wydawca: Sterling Ethos
ISBN: 9781454934707
EAN: 9781454934707
oprawa: Twarda
format: 14.5x17.0cm
język: angielski
liczba stron: 216
rok wydania: 2020
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
64,75 zł
Cena detaliczna: 
64,95 zł
0% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,75
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Make magic in the kitchen with this unique collection of Wiccan recipes, menus, and ideas for incorporating magical practices into your cooking, from bestselling Wiccan author Lisa Chamberlain. Cooking and magic have a lot in common: both use various ingredients and natural forces to create something vital, fulfilling, and new. Our first Wiccan cookbook in the wildly successful Modern-Day Witch series tells you everything you need to know to maximize the magical potential of what you cook and eat. Written by one of the most popular Wiccan authors, Lisa Chamberlain, it includes 40 delicious, mystical recipes: from dishes that harness the magical energies of natural foods to help you manifest goals, such as Lucky Money Stir-Fry and Magic Marinara, to festive dishes for the eight Wiccan Sabbats, such as Triple Goddess Sweet Potato, Brussels Sprouts, and Toasted Garlic Soup and Pumpkin Prosperity Pudding Cakes. In addition to complete menus for celebrating special occasions, you’ll also learn how to choose potent ingredients; how to turn your kitchen into a sacred space, and much more.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź