Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Okładka książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Szczegóły:

Autor: Egon Binder

Wydawca: Multico
ISBN: 978-83-7763-615-2
EAN: 9788377636152
oprawa: miękka
wydanie: 6
format: 190x130x7mm
język: polski
Seria: ZRÓB TO SAM
liczba stron: 120
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
17,00 zł
Cena detaliczna: 
29,90 zł
43% rabatu
WYSYŁKA: 3 - 5 dni
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44

Opis

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź