Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Komiksy
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje
NOWOŚĆ

The Japanese Art of Pickling & Fermenting

Okładka książki The Japanese Art of Pickling & Fermenting

Szczegóły:

Autor: Yoko Nakazawa

ISBN: 9781923239135
EAN: 9781923239135
oprawa: Twarda
format: 231x187mm
liczba stron: 288
rok wydania: 2025
Data premiery: 2025-09-04
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
101,12 zł
Cena detaliczna: 
147,00 zł
31% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 108,47
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Discover the centuries-old practices of Japanese pickling and fermenting, and learn to make delicious, preserved vegetables at home.

In The Japanese Art of Pickling and Fermenting, preserving expert Yoko Nakazawa shares her lifelong passion of pickling and fermenting ingredients using age-old techniques that have been passed down the generations.

Yoko grew up in rural Japan and helped her parents preserve the glut of their vegetable patch every season using ancient Japanese fermenting techniques. Upon moving to Australia, Yoko started to grow and preserve her own vegetables and began sharing her knowledge and recipes for pickling and fermenting all kinds of produce.

In this book Yoko explains the difference between pickles and ferments, and guides us through the preserving process, from salt ratios and chopping techniques to fermenting times and storage. Along the way, Yoko shares personal stories from her childhood and experiences growing and fermenting vegetables in Australia, making this book not only a practical guide filled valuable knowledge, but also a book filled with love.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź