Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Komiksy
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje
NOWOŚĆ

The Anatomy of a Japanese Knife. The Ultimate Guide to the Culture and Craft

Okładka książki The Anatomy of a Japanese Knife. The Ultimate Guide to the Culture and Craft

Szczegóły:

Wydawca: Quadrille
EAN: 9781837834143
oprawa: Twarda
wydanie: 1
format: 283x217x30mm
liczba stron: 256
rok wydania: 2025
Data premiery: 2025-10-16
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
110,53 zł
Cena detaliczna: 
165,00 zł
33% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 110,20

The Anatomy of a Japanese Knife is the definitive introduction to the best knives in the business. The craftsmanship of Japanese knives is unparalleled and much coveted across the globe; to own a blade forged in Japan is to know quality, respect history and love food. The Anatomy of a Japanese Knife walks us through the principles of knifemaking, from blade shapes, materials, handles and finishes to showcase the very best that Japan has to offer.

It also tells the story of iconic blades and world-renowned forges, and it is packed with need-to-know information about everything from how to select the right tool for the job to care guides that will keep your knives sharp. With location photography of incredible, multi-generational forges, stunning images of the knives themselves, diagrams to showcase the intricate workings of their design and step-by-step images to show you how best to care for and sharpen your knives, this book is the ultimate guide to the home cook’s most covetable piece of equipment, and a must-have for any knife nerd in the making.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź