Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Okładka książki Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.

Szczegóły:

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302147371
EAN: 9788302147371
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
wydanie: 7
format: 243x172 mm
język: polski
liczba stron: 288
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
51,81 zł
Cena detaliczna: 
60,70 zł
15% rabatu
WYSYŁKA: 3 - 5 dni
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,81

Opis

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu  BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź