Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Na prezent
Skarpetki
LEGO
Promocje
NOWOŚĆ

Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Okładka książki Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…

Szczegóły:

Wydawca: Jedność
ISBN: 978-83-8353-075-8
EAN: 9788383530758
oprawa: twarda
podtytuł: Le Cordon Bleu
Tłumaczenie: Katarzyna Sochacka
tytuloryg: L’École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines… 90 recettes emblématiques France et
wydanie: 1
format: 280x230x25mm
język: polski
liczba stron: 312
rok wydania: 2024
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
65,43 zł
Cena detaliczna: 
119,00 zł
45% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 65,43

Opis

Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje; - cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin; - dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów; - 320 pięknych zdjęć. Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź