Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Okładka książki Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Szczegóły:

Autor: Kmiołek Anna

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302135873
EAN: 9788302135873
oprawa: Miękka
podtytuł: Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1
wydanie: 1
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 288
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
66,57 zł
Cena detaliczna: 
78,00 zł
15% rabatu
WYSYŁKA: 3 - 5 dni
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,57

Opis

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź