Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Komiksy
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Skarbiec łasucha 100 deserów, na które warto zrobić miejsce

Okładka książki Skarbiec łasucha 100 deserów, na które warto zrobić miejsce

Szczegóły:

Autor: Sarah Fennel

Wydawca: Promise
ISBN: 9788375415742
EAN: 9788375415742
oprawa: Miękka
Tłumaczenie: Agnieszka Patrycja Wyszogrodzka-Gaik
tytuloryg: Sweet Tooth: 100 Desserts to Save Room For (A Baking Book)
format: 21.0x26.0cm
język: polski
liczba stron: 288
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
74,63 zł
Cena detaliczna: 
119,70 zł
38% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,63
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
100 deserów, na które trzeba znaleźć miejsce (i to dużo)! Wspaniałe, proste przepisy na pyszne, nostalgiczne słodkości w nowoczesnym wydaniu szalenie popularnej cukierniczki i gwiazdy mediów społecznościowych stojącej za stroną Broma Bakery. Sarah Fennel hobbystycznie założyła stronę Broma Bakery, by połączyć miłość do ciast z zamiłowaniem do fotografii. W krótkim czasie miliony odbiorców zakochały się w jej niezawodnych przepisach na nostalgiczne desery w nowoczesnym wydaniu: kruche ciasto z truskawkami i bitą śmietaną, ciasteczka owsiane z kremem i brownie z białej czekolady. W Skarbcu łasucha Sarah przedstawia nowe przepisy – na czekoladowe ciasto Matyldy i nacinany chlebek pomarańczowy – oraz kilka swoich klasyków uwielbianych przez fanów, jak słynne najlepsze na świecie ciasteczka z kawałkami czekolady, udostępniane, lubiane i komentowane przez miliony wielbicieli. Bez względu na to, czy jesteś początkującym, czy doświadczonym cukiernikiem, rady i uwagi z tej książki przydadzą twoim ciastom puszystości, a skórkom chrupkości, przy okazji podbudując twoją pewność siebie. Lista podstawowych artykułów w spiżarni i przewodnik po tym, jak już nigdy nie piec ciasta zbyt długo, gwarantują, że każdy przepis zostanie zwieńczony sukcesem: od muffinek jagodowych i tiramisu, po imponujący sernik baklava dla całego tłumu. Przydatna, zabawna, zawierająca instrukcje, które pozwolą wykrzyknąć: „Nie do wiary, że to takie proste!”, książka Skarbiec łasucha jest skierowana do cukierników na każdym poziomie. Co jest warunkiem niezbędnym? Głęboka, niezachwiana miłość do deserów. Sarah Fennel jest domorosłą cukierniczką i fotografką. Jej strona Broma Bakery i platformy internetowe przyciągają miesięcznie miliony osób. Mieszka w Nowym Jorku z mężem Aleksem, wielkim rudym kotem Maksem i psem Tilly. „Sarah jest moją największą guru w świecie ciast – po jej debiutancką książkę sięgam teraz i będę sięgać zawsze. Każdy łasuch znajdzie tu wszystko, o czym może zamarzyć, od klasyki w postaci brownie z chrupiącą skórką, po nowatorskie pyszności, takie jak ciasto duńskie z wiśniami. Przepisy Sarah sprawdzą się zawsze – jako weekendowy smakołyk dla rodziny i jako imponujący deser podczas spotkań towarzyskich. Wierzcie mi, każdy musi mieć tę książkę, by zaserwować serce na paterze!” – ALEX SNODGRASS, autorka The Defined Dish, bestsellera „New York Timesa” „Nie bez powodu miliony ludzi uwielbiają Broma Bakery Sarah Fennel – a sto takich powodów znajdziemy w tej książce. Od waniliowych bułeczek z jeżynami, po trójwarstwowy tort espresso martini, te przepisy gwarantują nam szczęście od rana do północy. Z tą książką czujesz się, jakby Sarah stała obok ciebie w kuchni, a to jest rarytas”. – DORIE GREENSPAN, autorka Baking with Dorie, bestsellera „New York Timesa”
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź