Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Komiksy
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Science of Flavour

Okładka książki Science of Flavour

Szczegóły:

ISBN: 9780241667637
EAN: 9780241667637
oprawa: Twarda
format: 255x213x23mm
liczba stron: 224
rok wydania: 2025
Data premiery: 2025-07-31
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
80,63 zł
Cena detaliczna: 
120,00 zł
33% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 120,00
They say you eat with the eyes. But we now know that smell, texture, temperature, colour and even atmosphere – down to the background music – influence how we perceive flavour.As anyone who has lost their sense of taste will know, flavourless food is dull and monochrome - it is flavour that brings food into full technicolour life. Yet it's not always easy to make something tasty; the secrets to flavour can baffle chefs and scientists alike.Food science expert Dr Stuart Farrimond explores major flavour categories such as salt, acid and heat (from chillies) and how they interact, and profiles all the major foods from individual fruit, veg, herbs and spices to the building blocks such as rice and wheat that give us stapes like bread, pasta, and noodles. With pairing notes for every ingredient, you'll soon be inventing new recipes.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź