Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2

Okładka książki Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2

Szczegóły:

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302167775
EAN: 9788302167775
oprawa: Miękka
podtytuł: Technikum. Technik rolnik Technik agrobiznesu Rolnik
wydanie: 4
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 240
rok wydania: 2017
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
55,24 zł
Cena detaliczna: 
64,80 zł
15% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,98

Opis

Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożądanych efektów hodowli. Dokładnie opisano też kierunki użytkowania zwierząt. Skrótowo scharakteryzowano sprzęt jeździecki i uprzęże.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź