Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Promocje
Na prezent
Skarpetki
LEGO

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Szczegóły:

Autor: Kmiołek Anna

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302135934
EAN: 9788302135934
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
wydanie: 5
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 152
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
67,28 zł
Cena detaliczna: 
81,10 zł
17% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 67,28

Opis

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź