Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

Szczegóły:

Wydawca: WSiP
ISBN: 9788302148309
EAN: 9788302148309
oprawa: Miękka
podtytuł: Nowa podstawa programowa Kwalifikacja T.11
wydanie: 3
format: 17x24 cm
język: polski
Seria: HOTELARSTWO
liczba stron: 344
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
39,60 zł
Cena detaliczna: 
44,36 zł
11% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,60
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź