Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2 REA

Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2 REA

Szczegóły:

Wydawca: Rea
ISBN: 9788375440218
EAN: 9788375440218
oprawa: Miękka
podtytuł: Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa
format: 17.0x24.0cm
język: polski
liczba stron: 270
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
35,88 zł
Cena detaliczna: 
43,00 zł
17% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,67
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

W części drugiej omówiono:- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,- zasady utrzymania porządku i czystości,- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,- współpracę z biurami podróży,- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź