Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP

Okładka książki Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ  Jargoń  WSiP

Szczegóły:

Wydawca: WSiP
ISBN: 8302078446
EAN: 9788302078446
oprawa: oprawa broszurowa
wydanie: 8
format: 14x20 cm
język: polski
liczba stron: 260
rok wydania: 2010
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
39,54 zł
Cena detaliczna: 
48,60 zł
19% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,30
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

W części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź