Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje
NOWOŚĆ

Meat, Poultry & Game

Okładka książki Meat, Poultry & Game

Szczegóły:

Wydawca: Flammarion
ISBN: 9782080456816
EAN: 9782080456816
oprawa: Twarda
wydanie: 1
format: 287x216x27mm
język: angielski
liczba stron: 304
rok wydania: 2025
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
126,64 zł
Cena detaliczna: 
159,00 zł
20% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 126,64
This complete cooking course provides FERRANDI Paris’s expertise for preparing all types of meat, poultry, and game, allowing home cooks and confirmed chefs to: • Acquire essential kitchen skills for 48 culinary techniques—tie a boneless roast; prepare veal scaloppine; French trim a rack of pork ribs; bone a lamb shoulder; dress, truss, or spatchcock poultry; prepare duck magret; marinate game — which are explained in 333 step-by-step instructions. • Delight guests with 70 delicious recipes for French classics, traditional dishes from around the world, and innovative creations: Beef and Vegetable Stir-Fry with Rice Noodles, Moussaka, Veal Blanquette, Sweetbread Vol-au-Vents, Honey-Glazed Porcelet Ham, Texas-Style Pork Spareribs, Lamb Tajine, Persian-Style Lamb Skewers, Basque-Style Chicken with Octopus, Stuffed Turkey, Hare Royale, Shredded Boar Tacos, and more.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź