Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Mastering the Art of French Cooking Volume Two

Okładka książki Mastering the Art of French Cooking Volume Two

Szczegóły:

Wydawca: Penguin Books
ISBN: 9780241956472
EAN: 9780241956472
oprawa: Miękka
format: 13.0x20.5cm
język: angielski
liczba stron: 652
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
58,00 zł
Cena detaliczna: 
73,00 zł
21% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,63
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź