Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Księga mięsa. Mieso i kuchnia mięsna

Okładka książki Księga mięsa. Mieso i kuchnia mięsna

Szczegóły:

ISBN: 9788378446118
EAN: 9788378446118
oprawa: oprawa: twarda
podtytuł: Mięso i kuchnia mięsna
Tłumaczenie: Skalska Maria
tytuloryg: Fleisch Ein wertvolles Lebensmittel bewusst geniefien
format: 250x270 mm
język: polski
liczba stron: 240
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
45,79 zł
Cena detaliczna: 
59,90 zł
24% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,46

Opis

Lepiej rzadziej, ale dobrze!
Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.
Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!
Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź