Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Inspirujące KOLORY w dekoracjach cukierniczych: torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith

Okładka książki Inspirujące KOLORY w dekoracjach cukierniczych: torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith

Szczegóły:

Autor: Lindy Smith

Wydawca: APN PROMISE
ISBN: 9788375413120
EAN: 9788375413120
oprawa: oprawa: twarda
podtytuł: torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith
Tłumaczenie: Klimczak Agnieszka
tytuloryg: Creative Colour for Cake Decorating: 20 new projects from the bestselling author of The Contemporary
wydanie: 1
format: 21.4x28.3
język: polski
liczba stron: 144
rok wydania: 2023
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
43,87 zł
Cena detaliczna: 
79,80 zł
45% rabatu
WYSYŁKA: 48h
Dodaj do koszyka
Dodaj do schowka
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 43,87

Opis

Dowiedz się, jak kreatywnie dobierać kolory w projektach dekoracji ciast poprzez 10 zachwycających wzorów tortów stworzonych przez Lindy Smith, autorkę międzynarodowego bestsellera The Contemporary Cake Decorating Bible.
Poznaj sposoby dostosowywania projektów tortów do własnych koncepcji kolorystycznych, jak czerpać inspiracje kolorystyczne ze swego otoczenia w celu stworzenia własnych, unikatowych palet. Dowiedz się, jak używać dostępnych barwników spożywczych w celu osiągnięcia najlepszych rezultatów i zadziwiających dekoracji ciast.
Zawiera 10 ukierunkowanych kolorystycznie rozdziałów, każdy ze wspaniałym projektem dekorowania tortu i dodatkowymi projektami babeczek i ciastek w alternatywnych barwach, pokazujących, jak wybór różnych kolorów może wpłynąć na odbiór naszego projektu. Ilustrowane instrukcje krok po kroku obejmują każdą fazę projektowania tortu, poczynając od pieczenia ciast i mieszania barw po modelowanie lukrów i dodawanie finalnych retuszy doskonałe zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych dekoratorów!
Obejmuje wyczerpujący indeks barwników spożywczych najpopularniejszych marek oraz szczegółowe instrukcje modyfikowania ich odcieni, nasycenia i intensywności, aby spełnić dowolne wymagania dekoracji tortów.
Książka otrzymała w Wielkiej Brytanii nagrodę ""Best Pastry Sweets Book"" za rok 2014, przyznaną przez International Gourmand Coobook Award.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź