Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela

Okładka książki Hotelarstwo Organizacja i technika pracy Poradnik dla nauczyciela

Szczegóły:

Wydawca: Difin
ISBN: 9788372519238
EAN: 9788372519238
oprawa: Miękka
format: 15.8x23.0cm
język: polski
liczba stron: 128
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
13,51 zł
Cena detaliczna: 
17,00 zł
21% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,51
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ jednostek jest taki, że z powodzeniem można wykorzystywać je w kształceniu modułowym.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź