Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Gluten na widelcu

Okładka książki Gluten na widelcu

Szczegóły:

Wydawca: Galaktyka
ISBN: 978-83-7579-551-6
EAN: 9788375795516
oprawa: Miękka
podtytuł: Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
Tłumaczenie: Ewa Kleszcz
tytuloryg: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life
wydanie: 1
format: 15,8x24 cm
język: polski
liczba stron: 322
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
23,59 zł
Cena detaliczna: 
42,90 zł
45% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,59
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową. Książka Gluten na widelcu : • przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem, • wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić, • odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy, • podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten. Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź