Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Promocje
Na prezent
Skarpetki
LEGO

Eataly, Contemporary Italian Cooking

Opakowanie Eataly, Contemporary Italian Cooking

Szczegóły:

Wydawca: Phaidon Press
ISBN: 9781838666866
EAN: 9781838666866
oprawa: Twarda
format: 18.0x27.5cm
język: angielski
liczba stron: 568
rok wydania: 2023
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
167,37 zł
Cena detaliczna: 
212,00 zł
21% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 167,37
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

‘Not merely another handsome book about Italian cookery ... Eataly is a bible, a guide for modern life.' – Times Literary Supplement The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world This beautiful and acclaimed cookbook, created in collaboration with Eataly, one of the greatest Italian food brands, features 300 landmark recipes highlighting the best of contemporary Italian home cooking. Excellent, fail-safe recipes and new ideas are presented in a sophisticated package, making this a must-have book for everyone wanting to learn about how Italians cook today. Italian food is one of the most popular cuisines in the world and in this book, the experts at Eataly have updated tried-and-tested dishes, with modern twists combined with classic techniques. Gone are heavy pasta dishes and over-rich sauces – Eataly takes a modern approach to Italian cooking and eating. With recipes that are fresh and delicious, clear instructions, helpful tips, and an acclaimed 40-page visual glossary and produce guide, this book will help you to eat like Italians do today.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź