Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Promocje
Na prezent
Skarpetki
LEGO

DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE

Okładka książki DZIKIE KISZONKI I INNE FERMENTACJE

Szczegóły:

Wydawca: Pascal
ISBN: 978-83-8103-250-6
EAN: 9788381032506
oprawa: Miękka
wydanie: 1
format: 16,5x23,5 cm
język: polski
liczba stron: 336
rok wydania: 2018
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
27,44 zł
Cena detaliczna: 
49,90 zł
45% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,46
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie. Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych). Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie – jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność. Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź