Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Drobne wypieki

Okładka książki Drobne wypieki

Szczegóły:

ISBN: 9788301184704
EAN: 9788301184704
oprawa: Miękka
podtytuł: Technologia w cukierni
wydanie: 1
format: 15.0x23.5
język: polski
liczba stron: 300
rok wydania: 2021
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
72,72 zł
Cena detaliczna: 
99,00 zł
27% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 72,72
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Jak wygląda podział wyrobów cukierniczych? Czym różnią się wyroby z ciast francuskich od wyrobów z ciast półfrancuskich? Jak przeprowadzić kontrolę surowców oraz gotowych wypieków? Na jakie czynniki należy zwrócić uwagę, aby zwiększyć trwałość produktów cukierniczych i zmniejszyć ich podatność na psucie? Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania. W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.: o podziału wyrobów cukierniczych o składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych o zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktu o procesu produkcji wyrobów cukierniczych o pakowania i przechowywania o analizy sensorycznej o określania wartości odżywczych o analityki wyrobów cukierniczych Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź