Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Domowe wędzenie żywności

Okładka książki Domowe wędzenie żywności

Szczegóły:

Wydawca: RM
ISBN: 9788381513746
EAN: 9788381513746
oprawa: oprawa: broszurowa
Tłumaczenie: Kwiecień-Maniewska Olga
tytuloryg: Mastering the Craft of Smoking Food
wydanie: 8
format: 236x177 mm
język: polski
liczba stron: 256
rok wydania: 2024
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
24,74 zł
Cena detaliczna: 
44,99 zł
45% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,74
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!

Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.

W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź