Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne

Okładka książki Domowe marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne

Szczegóły:

Wydawca: RM
ISBN: 978-83-7773-142-0
EAN: 9788377731420
oprawa: miękka
podtytuł: Słodkie kwaśne i pikantne
Tłumaczenie: Kozłowski Tomasz
wydanie: 1
format: 230x165x20mm
język: polski
liczba stron: 96
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
11,82 zł
Cena detaliczna: 
19,90 zł
41% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,82
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne. Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź