Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Dom i ogród
Promocje
Na prezent
Skarpetki
LEGO

Chemia żywności Tom 2

Okładka książki Chemia żywności Tom 2

Szczegóły:

Autor: praca zbiorowa

Wydawca: WNT
ISBN: 9788379262434
EAN: 9788379262434
oprawa: Miękka
podtytuł: Biologiczne właściwości składników żywności
wydanie: 1
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 328
rok wydania: 2015
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
53,86 zł
Cena detaliczna: 
70,00 zł
23% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,86
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

W tomie 2 omówiono: - składniki wpływające na reologiczne cechy żywności; - rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy; - nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego; - alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności; - właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności; - chemiczne właściwości i działanie suplementów diety; - techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź