Książki
Papiernia
Zabawki
Gry
Puzzle
Multimedia
Różności
Skarpetki
LEGO
Promocje

Biotechnologia żywności

Okładka książki Biotechnologia żywności

Szczegóły:

Autor: Praca zbiorowa

Wydawca: WNT
ISBN: 9788379260744
EAN: 9788379260744
oprawa: Miękka
wydanie: 2
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 498
rok wydania: 2013
(0) Sprawdź recenzje
Cena:
44,52 zł
Cena detaliczna: 
60,00 zł
26% rabatu
Produkt niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,46
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu

Opis

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku bedzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W prezentowanym, drugim, wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in.: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemyśle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; stosowanie biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów. Podręcznik jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
Tak
Nie
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj
Oczekiwanie na odpowiedź